fbpx
Jocuri de cuvinte

Jocuri de cuvinte

Te-ai săturat să te cerți cu copilul tău de-a lungul timpului din cauza telefonului sau a televizorului? Totul este în mâinile tale. Folosește jocuri simple de cuvinte care au nevoie doar de timpul tău și puțină imaginație.

„Nume”. Împreună cu copilul recunoaștem prima literă a numelui său și numește cuvintele care încep cu el. Ar putea fi orice, și ai putea folosi unele categorii specifice. Atunci poți încerca numele tuturor rudelor.

Este prea ușor pentru copilul tău? Cum ar fi să găsești doar cuvinte dificile, lungi și numai obiecte din jur? În timp ce ești în mașină, de exemplu, poți începe cu o mașină, benzinărie și multe altele pe care le observi.

O „distracție dintr-o literă"? Istoria este și aici, dar toate cuvintele de aici vor începe cu o singură literă. Despre ce va fi povestea ta? Despre bufnița vorbăreață Billy? Sau pentru monstrul negru Sean?

Copiii preșcolari vor fi interesați de jocul de ghicit. Scopul este de a ghici. Fiecărui cerc i se dă câte un plumb, de exemplu rotund, apoi roșu, apoi fier și tot așa până la găsirea răspunsului.

Și când acest joc devine ușor, poți introduce oricând condiții noi. De exemplu, un copil ar trebui să pună întrebări de conducere și tu răspunzi doar da / nu. Poți limita și numărul de întrebări.

Ce jocuri de cuvinte știi?

Articole similare

logo FreeSchool

FreeSchool Education

Tel. +40 745 244 346
E-mail: contact@freeschool.ro

Social Media - FreeSchool Education