fbpx
Image
Image

Curs de bune maniere

Bunele maniere reprezintă o etapă esențială în procesul educației la copii și în dezvoltarea copilului. Bunele maniere ne fac viața mai ușoară și mai frumoasă, ne îmbunătățesc relațiile cu ceilalți și ne ajută să ne facem mai mulți prieteni.

Sa avem bune maniere este foarte important, la fel ca educația primită în cadrul familiei în primii ani ai copilăriei, pentru a ne desfasura viata in societate.

Cunoasterea si invatarea la timpul potrivit a unui set de reguli simple sunt benefice in dezvoltrea personala a copilului, vor defini un comportament politicos si elegant, esential pentru viitorul adult.

Image
Image
Image
Image

Cu ajutorul cursului Codul bunelor maniere, copiii deprind anumite norme, reguli de viaţă şi de conduită, cât şi reguli de acordare a primului ajutor în diferite situaţii.

Copilul va învăţa de la o vârstă fragedă, să aibă un comportament natural şi agreabil, adică o purtare civilizată, numai respectând nişte reguli care s-au impus de-a lungul timpului.

La acest curs învățăm cum să purtăm o conversație, cum să ne comportăm la masă, pe stradă, la grădiniță, la școală, la spectacole, în excursii, în mijloacele de transport în comun, în vizită sau când avem musafiri.

Image

Copii vor deprinde notiuni despre politete si “eticheta”, despre formule de adresare , modalitati de exprimare si reguli de baza in conversatie intr-o abordare moderna si distractiva.

Bunele maniere mai pot reprezenta modul în care omul îşi cunoaşte exact locul în lumea în care trăieşte.

Formular de înscriere la cursul „Codul bunelor maniere” pentru copii

Pentru înscrierea la cursul „Codul bunelor maniere” pentru copii, vă rugăm să folosiți formularul alăturat.
Te rugăm să completezi câmpul cerut, este obligatoriu!
Te rugăm să completezi câmpul cerut, este obligatoriu!
Te rugăm să completezi câmpul cerut, este obligatoriu!
Te rugăm să completezi câmpul cerut, este obligatoriu!
logo FreeSchool

FreeSchool Education

Tel. +40 745 244 346
E-mail: contact@freeschool.ro

Social Media - FreeSchool Education