fbpx
Image

Curs de limbă franceză pentru copii

În lumea de astăzi, vorbirea într-o limbă străină nu este suficientă. Învățarea unei alte limbi îmbogățește mintea și deschide noi orizonturi, atât personale, cât și profesionale.

Franceza este, împreună cu engleza, singura limbă vorbită pe toate cele cinci continente.

Peste 220 de milioane de oameni vorbesc franceza pe toate cele cinci continente. Franceza este o limbă majoră a comunicării internaționale. Este a doua limbă cea mai învățată după engleză și a șasea cea mai vorbită limbă din lume. Franceza este, de asemenea, a doua limbă cea mai predată după engleză și este predată pe toate continentele.

Beneficiile studierii limbii franceze sunt multiple, de la dezvoltarea comunicării și a abilităților de exprimare până la creșterea încrederii în sine a copiilor, iar acest factor este esențial pentru o dezvoltare normală și armonioasă 

Franceza este un limbaj analitic care structurează gândirea și dezvoltă gândirea critică. În învățarea limbii franceze, copiii învață, de asemenea, cum să argumenteze un caz și să prezinte diferite puncte de vedere, abilități valoroase pentru discuții și negocieri.

Image
Image
Image
Image
Image

Datorită metodelor și tehnicilor de predare a trainerilor noștri, limba franceză, devine limbaj care este distractiv de învățat.

Contrar credinței populare, franceza nu este o limbă dificil de învățat. Este un limbaj care necesită o anumită precizie, dar este, de asemenea, capabil să exprime o mare subtilitate. Nu durează mult pentru a ajunge la un nivel în care să poți comunica în franceză.  Franceza atrage, de asemenea, elevii, deoarece este un limbaj moale, melodios, romantic.

Franceza este o bază bună pentru învățarea altor limbi, în special a limbilor romanice (spaniolă, italiană, portugheză și română) și chiar a englezei, deoarece peste jumătate din vocabularul englez modern este derivat din franceză.

O introducere într-un univers cultural incomparabil.

Franța este adesea considerată limba culturii. O lecție de franceză este o călătorie culturală în lumea modei, gastronomiei, artelor, arhitecturii și științei. Învățarea limbii franceze oferă, de asemenea, acces la operele marilor scriitori francezi precum Victor Hugo sau Marcel Proust și poeți celebri precum Charles Baudelaire sau Jacques Prévert, în textul original, plăcerea de a putea înțelege cuvintele cântecelor franceze cântate renumite.

Image
learn English

Vizitarea Franței

Franța este una dintre cele mai importante destinații turistice din lume . Abilitatea de a vorbi chiar și un pic de franceză face mult mai plăcută vizitarea Parisului și a tuturor regiunilor Franței și oferă informații despre cultura, mentalitatea și modul de viață francez. Franceza este de asemenea utilă atunci când călătorești în Africa, Elveția, Canada, Monaco, Seychelles și alte locuri.

Un limbaj care deschide lumea

După engleză și germană, franceza este a treia cea mai folosită limbă pe internet, înaintea spaniolei. Abilitatea de a înțelege limba franceză oferă o perspectivă alternativă asupra lumii prin comunicarea cu vorbitori de franceză din întreaga lume și știri de la mass-media internaționale de vârf în limba franceză. 

Cursul nostru urmăreşte să trezească interesul și plăcerea elevilor  pentru limba franceză, să le dezvolte capacitatea de a exprima mesaje în această limbă, precum şi spiritul de observaţie, gândirea reproductivă și creativă.

Cursul se bazeaza pe o abordare dinamică, inventivă iar copii tind să fie foarte motivați și să atingă un nivel ridicat de competență. Învățarea limbii franceze îi ajută pe copii să se exprime și să câștige încredere în sine în fața celorlalți.

Prin urmare, prin povesti, jocuri, concursuri, poezii, cantece și dialoguri, elevii vor dobândi o atitudine mai degajată şi mai sigură ca vorbitori în general şi ca vorbitori de limba franceză în particular.

Image
Image
Image
Image

Ce urmărim?

  • să dezvoltăm capacitatea de exprimare orală și în scris a copiilor;
  • să dezvoltăm cele 4 abilitați necesare în învățarea limbii franceze (vorbire, ascultare, citire și scriere) astfel să dovedească capacitatea de a reacționa verbal și non-verbal la mesajele auzite sau citite;
Limba franceză:
4 ședințe/lună
8 ședințe/lună

Formular de înscriere la cursul de limbă franceză pentru copii

Pentru înscrierea la cursul de limbă franceză pentru copii, vă rugăm să folosiți formularul alăturat.
Te rugăm să completezi câmpul cerut, este obligatoriu!
Te rugăm să completezi câmpul cerut, este obligatoriu!
Te rugăm să completezi câmpul cerut, este obligatoriu!
Te rugăm să completezi câmpul cerut, este obligatoriu!
logo FreeSchool

FreeSchool Education

Tel. +40 745 244 346
E-mail: contact@freeschool.ro

Social Media - FreeSchool Education