fbpx

Smarty ne invata Aritmetica Mentala

Cele mai dinamice cursuri pentru copii de Aritmetica Mentala va sunt oferite de SmartyKids Militari , SmartyKids 1Mai, SmartKids Gorjului Bucuresti si SmartyKids Chiajna Ilfov.
Aritmetica mentala este o metodă de dezvoltare complexă ce are la bază calculul cu Abacul iar în urma utilizării lui pentru a face calcule, copiii ajung să vizualizeze biluțele astfel încât vor putea sa facă calcule mintale rapid.
Cursul de aritmetica mentala SmartyKids pentru copii este o metodologie recunoscută, cu ajutorul căreia, copiii își dezvoltă memoria, concentrarea și gândirea logică prin calcule – inițial cu un abac. Cu timpul, viteza de calcul devine din ce în ce mai mare și copilul începe să înmulțească, să împartă, să adune și să scadă în minte, fără ajutorul abacului.
După cum știm, emisfera stângă este responsabilă cu partea logică, de limbaj, rațiune, știință și matematică, gândire analitică, scris, aptitudini numerice și ea deține controlul mâinii drepte.
Cursurile de Aritmetica Mentala dezvolta ambele emisfere cerebrale. Emisfera dreaptă este responsabilă cu creativitatea, imaginația, intuiția, perspicacitatea, aptitudinile muzicale, capacitatea de a vizualiza forme 3D și ea deține controlul mâinii stângi.
La toate cursurile SmartyKids se folosesc materiale educative originale, create de noi cu multă dragoste și atenție la detalii.
Exersarea zilnică timp de 15 minute ajută copiii să-și consolideze abilitățile de învățare și să obțină rezultate mai bune. Pentru comoditate în verificarea temelor, am creat conturi online pentru elevi și pentru profesori.

Inscrieri lectii DEMO GRATUITE la https://forms.gle/AohJ9V9GjshygDnS9

 

 

Articole similare

logo FreeSchool

FreeSchool Education

Tel. +40 745 244 346
E-mail: contact@freeschool.ro

Social Media - FreeSchool Education