fbpx
Olimpiada Internațională de aritmetică mentală WAMAS Egipt 2022

Olimpiada Internațională de aritmetică mentală WAMAS Egipt 2022

Olimpiada Internațională de artimetică mentală WAMAS Egipt

Cu ocazia participării la Olimpiada Internațională de Aritmetică Mentală WAMAS Egypt 2022, suntem tare mândri de rezultatele elevilor noștri, unde munca, dedicarea și talentul lor pentru cursul de aritmetică mentală a fost răsplătit!!

România a strălucit la olimpiada din Egipt! Toți cei 8 copii participanți din centrele SmartyKids Militari - Aritmetică Mentală SmartyKids București 1 Mai - Aritmetica Mentala si SmartyKids Chiajna - Aritmetica Mentala la Olimpiada WAMAS Egipt 2022 au luat premii! Campionul Absolut - Luca Vasilcoiu a fost pe locul 8 din toți cei 250 de participanți din 20 țări cât și cel mai mare premiu câștigat din România!

Pentru că știm că prin autodepășirea nivelului personal și creșterea performantei vin cele mai mari satisfacții, am ales această competiție cu un nivel de dificultate foarte înalt, unde participanții au avut de rezolvat în 10 minute un număr de 400 calcule!!

Au fost participanți din 20 țări cu un număr total de 250 copii din toate colțurile lumii.

Am fost unici prin prisma faptului că toți elevii noștri participanți la aceasta olimpiadă, sunt elevi care au parcurs cursul de aritmetică mentală EXCLUSIV ONLINE! Am fost onorați să îi cunoaștem în persoană și să ne bucuram împreună fizic de această minunată experiență.

Îi felicităm atât pe copii cât și pe părinții lor, fără de care nu puteam ajunge la acest rezultat comun, acela de a naște Campioni Internaționali de Aritmetică Mentală!!

Premiile obținute de elevii centrelor SmartyKids Militari - Aritmetică Mentală SmartyKids Bucuresti 1 Mai - Aritmetica Mentala SmartyKids Chiajna - Aritmetica Mentala sunt:

LUCA STEFAN VASILCOIU - Champion of Champions (Campionul Campionilor) - Categoria cu cel mai mare câștig din România - INTERMEDIATE II - 150 dolari premiu

TUDOR VASILCOIU - Champion (Campion)

LARA CHIRIAC - Locul 1

EMMA RAC HRISTOV - Locul 1

ALMA RAC HRISTOV - Locul 2

MARIUS NICOLAE BÂRCEAN - Locul 2

SARA DOBOS - Locul 3

PATRIK STRAULEA - Locul 3

La Olimpiada Internațională de Aritmetică mentală HORUS Dubai 2022 am reușit să transformăm din nou dorințele în realitate, să ne motivăm și să fim printre cei mai buni.

La Olimpiada Internațională de Aritmetică Mentală HORUS ce a avut loc pe 11 februarie 2022 in Dubai, 450 de copii din 13 țări au participat iar România a fost reprezentată cu brio de elevii centrului SmartyKids Militari - Aritmetică Mentală iar premiile obținute de aceștia au fost:

Doboș Sara - The Champion

Vasilcoiu Luca - The Champion

Bărcean Marius – Locul I

Călin Dragoș – Locul II

Ghidău Maria – Locul II

Rac Hristov Emma – Locul III

Hociung Octavian – Locul IV

Ce reprezintă aritmetica mentală pentru noi?

Dorința de a crea lucruri frumoase alături de copii curioși și creativi. Ne dorim să aducem un aport în dezvoltarea lor și să se bucure de fiecare moment petrecut la cursurile noastre.

Ce reprezintă pentru cursanții noștri?

Distracție, învățare prin joacă, muncă, determinare, dorința de autodepășire, progres, emoție, echipă.

Felicitări cursanților noștri! Alături de ei reușim sa realizăm aceste momente frumoase!

Felicitări pentru rezultatele minunate și vă așteptăm la următoarea Olimpiadă ce va avea loc pe 11 și 12 iunie 2022 în Bulgaria!

Articole similare

logo FreeSchool

FreeSchool Education

Tel. +40 745 244 346
E-mail: contact@freeschool.ro

Social Media - FreeSchool Education