fbpx
Ce cărți recitim?

Ce cărți recitim?

Mai recitim cărți? Întrebarea este ambiguă.

Pe de o parte, cu greu vei putea experimenta aceeași încântare, la fel ca atunci când ai citit-o prima dată. Dar, pe de altă parte, ani mai târziu, de la experiența acumulată, cartea este percepută cu totul diferit. Acest lucru este foarte vizibil dacă lucrarea a fost citită pentru prima dată în copilărie și recitită la maturitate. Așa că astăzi v-am pregătit o selecție de cărți pentru copii, pe care fiecare adult ar trebui să le citească.⠀

Harry Potter de J. K. Rowling. Mulți cititori au crescut cu personajele principale. Deci, acum această carte vă va oferi o cu totul altă emoție.

Alice în Țara Minunilor de Lewis Carroll. Se crede că această carte se schimbă cu fiecare lectură și lumea ei ciudată și ireală devine tot mai interesantă și mai complicată. Acesta este un motiv bun pentru a reciti din nou, nu-i așa?

Micul Prinț, Antoine de Saint-Exupéry - această carte este o adevărată capodoperă! S-a transformat ca și noi. Conform nivelului nostru de maturitate, descoperim un sens nou și mai profund în carte și mulți adulți ar spune că cartea nu este deloc copilăroasă.

Ce alte cărți ați adăuga pe această listă?

Articole similare

logo FreeSchool

FreeSchool Education

Tel. +40 745 244 346
E-mail: contact@freeschool.ro

Social Media - FreeSchool Education