Spectacole teatru muzical

 

Spectacole teatru muzical, cu umbre si muzica live

Spectacole teatru muzical, cu umbre si muzica live. Trupa Limpopo (Ruxandra Coman – actrita si Loredana Mitrut – muzician) va propune spectacole de teatru muzical, cu umbre si muzica live.

Pana in prezent, in repertoriul nostru, se gasesc urmatoarele spectacole:

 

“Elefantelul curios, adaptare dupa “The elephant child” de Rudyard Kipling

Intr-o vreme demult uitata, un elefantel cu nasul scurt, extrem de politicos si curios, ii pune pe jar pe toti adultii respectabili din jungla africana. Intrebarile sale, firesti pentru varsta sa, nu primesc niciodata raspunsul asteptat.

“Ce mananca crocodilul la micul dejun?” va fi motivul pentru care elefantelul va hotari sa plece in lumea larga sa-si caute singur raspunsul.

Cu un bagaj generos format din banane, pepeni si extrem de mult curaj, voiosie si curiozitate, micul elefant va avea parte de cele mai nastrusnice aventuri care ii vor schimba pentru totdeauna viata.
Cum?
Prin sunete si umbre purcedem impreuna cu elefantul copil prin lumea misterioasa a junglei africane. Instrumentele etnice prezente (xilofon, udu, ocean drum, sansula, glockenspiel, bratara din unghii de capra etc.) ne vor purta pe aripile sunetelor lor in desisurile lumii imaginate de Kipling.

 

“Povesti de la inceputurile lumii”

Adaptare dupa “Cum si-a capatat Rinocerul pielea”, “Cum si-a capatat Camila ghebul din spate” si “Rugamintea batranului Cangur”, de Rudyard Kipling
“Bunico, te rooog, imi mai spui o poveste? Dintre acelea frumoase, stii tu, ca aceea cu Elefantelul cu nasul scurt”.
“Eeeeei, draga nepoata, imi pare ca vrei sa auzi iar cum aratau animalele in vremuri indepartate si demult uitate si cum de au ajuns ele sa arate precum cele pe care le stim noi astazi. Ei bine, cred ca astazi o sa facem o calatorie mai lunga si o sa-ti povestesc cum si-a capatat Rinocerul pielea zgrunturoasa, Camila ghebul din spate si Cangurul picioare lungi si puternice, gata sa sara cu ele peste munti si ape. Deci, esti pregatita?
A fost odata ca niciodata, in tinuturi indepartate si vremuri demult uitate…..”
“Balena care s-a jucat cu marea”

Undeva in adancurile marii, exista un oras magic, numit Orasul pestilor fara griji.
Lumea lor plina de culoare si cantec este data peste cap, cand in vizita vine un oaspete neinvitat.
Balena, aparent fioroasa, nu-si doreste decat sa-si faca prieteni.
Oare ce se va intampla?

“Balena care s-a jucat cu marea”, un spectacol despre prietenie si acceptare.

(Acest spectacol are un light design special, cu beculete colorate. )

 

Durata spectacole: 40 de minute

Varsta copii : 2 – 7 ani