Petreceri copii

 

Petreceri copii

Daca de mult visai la o petrecere in care sa-ti aduci aportul la organizare, placand de la ce mancare pregatesti pentru invitati, pana la decorarea spatiului cu o anumita tematica, atunci Free School este locul unde poti face asta.

Spatiul Free School este amenajat cu suflet, beneficiaza de o curte cu spatiu de joaca de 600 mp, casa are 280 mp (open space la parter de 120 mp, iar la etaj 3 camere), departe de zgomotul si poluarea orasului, la 2 km de centura de Vest a capitalei, in Dragomiresti Vale.

La noi se ajunge fie cu masina personala, fie cu maxi-taxi de la statia de metrou Gorjului.

*Servicii/facilități incluse în prețul de închiriere: decorare sala (banner HB, pahare si farfurii party X nr copii invitati), acces la toate jocurile, tobogane, leagane, flipchart, pointer, sistem audio, Wi-Fi, consola Wii, Fussball, Karaoke, apa plata, ceai.

La cerere, putem oferi si firma catering, animatori pentru copii, face-painting, baloane modelabile, jocuri interactive, pinata, balon jumbo, dans alaturi de personaje indragite. Totodata, se poate pune la dispozitie transport mini-bus pentru grupuri de minim 8 copii.

IMG_2420 IMG_2418 IMG_2394 IMG_2399 IMG_2381 IMG_2347 IMG_2335 IMG_2326 IMG_2315