Limbi straine pentru copii

 

Limbi straine pentru copii

  • Limba germana

11214071_1600923223524564_8671290020430540752_n (2) Trainer Octavia Manofu – Limba germana

Ma numesc Octavia Manofu si înainte de toate sunt mama. Am absolvit Liceul Pedagogic din Sibiu profil invățător-educator, și pe o perioada de 5 ani mi-am concentrat atenția asupra copiilor, lucrând ca educatoare intr-o gradinita cu predare in limba germana.

Am început sa învăț limba germana de la gradinita și am continuat restul scolii în aceasta limba grea, dar frumoasa.  La orele de germana folosesc metode interactive, jocuri de recunoaștere și multe materiale distractive. Copiii sunt la vârsta la care au nevoie sa invete jucându-se, astfel mai întâi trebuie sa se simtă liberi și confortabili, ca apoi sa asimileze.

In functie de varstele copiilor variaza intre 45-60 minute.

Durata: 1 h

Varsta: 3 ani +

 

 

  • Limbi straine (engleza & franceza & spaniola)

irina Trainer Irina Cojocaru – Limbi straine (engleza & franceza & spaniola)

Cum vom învața spaniola, engleza si franceza?

Pentru că eu am invatat aceste trei limbi călătorind, îmi propun să îi port și pe cei mici intr-o călătorie. Vom parcurge tărâmuri magice, cu prinți si prințese, cu animale fermecate, cu castele si vrajitoare, iar noi vom fi povestitori, sau poate chiar personaje principale. Fiind implicati în poveste, vom dansa, vom cânta, ne vom juca, vom picta, ne vom folosi de puterea magică a imaginației noastre.

Cursul nu va fi despre limba straină in sine, va fi despre copii, despre ceea ce ii fascinează si ce le place cel mai mult sa facă. Limba straina va fi “bagheta mágica” ce ne va folosi in aceasta poveste. Fiind “bagheta “ noastra mágica ne-o vom însuși si ne va fi draga căci ea ne va ajuta sa ne creăm povestea și să comunicăm cu ceilalți.

Durata: 1 h

Varsta: 3 ani +