Colaboratori

11228529_10153112832477293_5566593094947338986_o Diana Herman – fondator “Muzicantii voiosi” – Curs muzica „Muzica Popoarelor si Muzica Clasica”
Diana Herman a studiat jazz-ul alături de Anca Parghel si Luiza Zan. In 2008 a urmat un curs de jazz vocal la Conservatorul din Amsterdam, Olanda. Din 2011 preda la mai multe gradinite si scoli Montessori din Bucuresti. A lucrat cu actori si regizori, a sustinut concerte in duo. In noiembrie 2013 a urmat un curs in Olanda despre muzica in metoda Montessori. In prezent, studenta a conservatorului “Berklee College of Music” din Boston, S.U.A.
Predarea pianului prin culori, canto, istoria muzicii clasice si a popoarelor prin povesti, miscare si teatru, notiuni de teorie muzicala prin joc si desen. Cu elemente din metodele internationale de predat muzica: Montessori, Suzuki, Orff, Kodaly, Dalcroze.
 
Invatarea notelor pe claviatura pianului prin culori, auditii dinamice din muzica clasica si muzica lumii (mongola, tibetana, africana, etc.) prin povesti, dans, miscare. Conexiunea sunet–corp–emotie: exprimare libera prin cantec si tehnici de teatru. Reprezentarea notelor pe portativ si alte notiuni de teorie muzicala prin jocuri si desen, dezvoltarea auzului muzical prin jocuri, cantece.
 
Copilul invata istoria muzicii si istoria tarilor, afla legende, aude cantece etnice autentice si se obisnuieste cu muzica de calitate, afla care sunt instrumentele muzicale specifice fiecarui popor, invata teoria muzicala. Invata sa cante la pian pe clape colorate, este atras gradual spre descoperirea partiturilor adevarate. Spiritual, se imbogateste cu notiuni de muzica, cultura si istorie, invata sa isi exprime emotiile prin dans, miscare si teatru.

10575337_10202007223817010_6070801659130636885_o Ruxandra Coman – Actrita – Curs actorie

Sunt Ruxi și îmi place să descopăr lumea prin joc. Așa mă prezint celor mici, însă dumneavoastră, oamenilor mari, vă voi spune că numele meu este Ruxandra Coman, sunt actriță și iubesc lumea copilăriei.

Bucuria, dragostea și pasiunea față de lucrul cu cei mici, s-au trezit în mine în momentul în care am început să joc în spectacole de teatru adresate copiilor. Am dat viață multor personaje din poveștile copilăriei. Pentru că prindeam drag de această lume, cu reacții sincere și ochișori curiosi, am început să predau ateliere. Am organizat și am coordonat diferite tipuri de întâlniri pentru copii – de la pictură, cursuri de dans, croitorie, până la improvizație, teatru și cursuri de dicție.

Din septembrie 2013, am început să predau opționalul de actorie la mai multe grădinițe Montessori din Bucuresti, unde, din dorința de a veni mereu cu ceva nou, mi-am îmbogățit tolba de jocuri și idei.

Ceea ce îmi propun eu prin cursul de teatru este o portiță spre autocunoașterea copilului, spre dezvoltarea imaginației, a abilităților de concentrare și comunicare, a lucrului în echipă.

“Copilăria este inima tuturor vârstelor.”  – Lucian Blaga

irina Irina Cojocaru – Limbi straine (franceza & spaniola)

Mă numesc Irina și mă prezint ca fiind călător, voluntar și visător, pentru că sunt cele trei feluri de experiențe ale vieții mele care m-au învățat cele mai multe lucruri. Văd viața ca pe o călătorie întru împlinirea viselor noastre, iar cele mai autentice și îndrăznețe vise se nasc în copilarie și noi trebuie să binevoim a păstra copilul din noi viu, ambițios si jucăuș :-).

Anii universității, pe lângă absolvirea unei facultăți si obținerea unei diplome au fost pentru mine un prilej de autocunoaștere și descoperire. Am făcut voluntariat trei ani, pentru asociații de tineri ca AIESEC și Youth Academy, unde am avut ocazia să visez la proiecte și să le dau viață, să interacționez cu diverse culturi, să îi inspir și să îi formez pe alții și cel mai important- să descopăr cine sunt.

De asemenea, am profitat de oportunitățile de a călători pe care ti le oferă viața de student. Călătorind, mi-am dat seama că o limbă străina se învață si se însușește atunci când face parte din experiența ta și îți e draga, învățând mai multă engleză in 4 luni de călătorie decât in 12 ani de școală. De asemenea, am avut ocazia de a-i învața limba engleză si pe cei mici, lăsându-mă fascinată de procesul lor de învațare și redescoperind copilul din mine mai jucăuș ca niciodată, relaționând de minune cu aceștia.

Miha1 Mihaela Berechet – Aware Parenting Instructor

Cu toții considerăm ca a fi părinte nu e ceva ce trebuie învățat. Toți știm instinctual să fim părinți. Părinții noștri nu au fost la cursuri de ”părințeală” și s-au descurcat foarte bine să ne educe.  Și uite cât de bine am ajuns:  mari, frumoși și sănătoși. Este însă suficient să fim ”mari, frumoși si sănătoși”? Ce putem spune despre încrederea în sine, despre sănătatea noastră emoțională, sau despre calitatea relațiilor pe care le construim?  Câți dintre noi se simt confortabil atunci când o persoană plânge în prezența noastră? Câți știm ce să facem sau cum să ne purtăm în astfel de situații? Câți dintre noi mai pun relațiile pe primul loc și câți dintre noi nu se dau bătuți la primul hop apărut în drum, fie că e vorba de viața profesională sau cea personală? Câți mai știm să oferim înainte de a cere mai mult de la cel de lângă noi?

Mi-aș dori ca în viitor copiii noștri să fie capabili să discearnă singuri binele de rău, să facă alegeri conforme cu valorile lor și să fie capabili să refuze un lucru dacă acesta contravine principiilor lor de viață. Mi-aș dori să îmi știu copilul în siguranță și atunci când nu va mai fi lângă mine, capabil să își aleagă înțelept prietenii și să nu se lase atras în activități ce îi displac sau cu care nu se simte comfortabil făcându-le doar pentru a fi acceptat într-un grup.

Cred cu tărie că ar trebui să nu mai negăm instinctele copiilor noștri cu care aceștia vin înzestrați încă din prima zi iar asta va ajuta la cultivarea relației noastre cu ei pe termen lung, dar și la un echilibru interior pe care copii și-l vor păstra. Cred că noi, ca părinți, ar trebui să fim mai conectați la universul celor mici și să facem asta cu consecvență și perseverență.

Și ghidându-mă după spusele marelui Ghandi: ”Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi în lume” mi-am obținut certificarea de la Aware Parenting Institute din California, SUA, fondat de Aletha Solter și am început să le împărtășesc și altor părinți alternativele educaționale ce vor ajuta copiii să se dezvolte în viitori adulți integri. Prin intermediul proiectului Copii Fericiți și a workshopurilor ce le susțin îmi doresc să pun umărul la transformarea noastră, a părinților și a principiilor conform cărora ne formăm copiii. Seminariile Copii Fericiți sunt susținute pe teme ce vizează educația democratică, lipsită de pedepse și recompense bazată pe respect și cooperare și care au ca scop oferirea de ajutor practic părinților in demersul lor de a crește viitori adulți echilibrați, reponsabili, independenți, respectuoși, armonioși, onești, empatici, încrezători în sine și în forțele proprii, capabili să discearnă binele de rău și puternici în momentele de criză.

Așadar, eu sunt Mihaela Berechet, Instructor certificat de Aware Parenting Institute din SUA, iar în urmă cu patru ani am primit cel mai frumos dar: copilul meu, căruia îi mulțumesc că a ales să vină la mine, el fiind și cel care m-a inspirat în inițiativa Copii Fericiți.

Mai multe informații despre curricula seminariilor pe care le susțin precum și calendarul acestora puteți găsi pe http://www.cursuri-parenting.ro


CPN_4568 (2)Crina Grigore – Sociolog/Trainer/Formator pentru copii/Fondator Mr.Mentorus si Grey Coaching

Să câștigi încrederea copiilor poate fi uneori mai greu decât să le câștigi încrederea adulților. Însă, de îndată ce ai reușit, munca alături de copii devine o experiență de neuitat atât pentru ei cât și pentru tine, ca trainer, antreprenor dar și ca viitor părinte. Cred că activitățile extra-curriculare îi învață pe copii cum să aplice teoria învățată în școală în activități zilnice, le imbunătățeste viteza de reacție, abilitatile de relaționare și încrederea în forțele proprii. Practic, vor fi mai pregătiți pentru viață!

Acreditări recunoscute:

 

 • Absolvent al Facultății de Sociologie, Universitatea București – studii de licență și masterat
 • Absolvent al Școlii Antreman, Academia de Studii Economice (ASE) București – școală de studii antreprenoriale
 • Absolvent al cursurilor Manager EHR, Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) București – cursuri de management
 •  Nivel I de certificare pentru profesia didactică
 •  Trainer acreditat ANC (Agenția Națională pentru Calificări)
 •  Acreditat ANC (Agenția Națională pentru Calificări) pentru competențe antreprenoriale
 • Premiul I in Competiția Națională The Big Pitch

Experiență:

 • Experiență de peste 5 ani în domeniile comunicare, marketing, research, organizare de evenimente & lucru cu clienți persoane fizice și corporații
 • Experiență de peste 3 ani în sustinere de traininguri pe domeniile: dezvoltare emotionala, comunicare, motivatie, marketing si entertainment (organizare evenimente etc.
 • Experiență de peste 5 ani în programe internaționale de dezvoltare personală pentru tineri (Youth in Action)
 • Experiență de peste 7 ani în studiul comportamentului copiiilor, creare de programe pentru copii și lucrul cu copiii, în proiecte de voluntariat, educație sau traininguri și ateliere pentru copii.

IMG_6526 (3)Andreea Neagu – Psihoterapeut/Psiholog

Sunt Andreea Neagu. Mi-am pus adesea întrebarea “Cine sunt eu?” si cu fiecare etapa de vârstă mi-am oferit răspunsuri diferite, potrivite prezentului meu de atunci si acum. Acum sunt o persoană cu multe roluri în viața mea, roluri care îmi aduc experiențe unice, pline de satisfacție, învățare, trăiri emoționale variate și cel mai important, bucuria fiecărui moment.

Pe plan profesional, rolurile mele sunt de psiholog și psihoterapeut. Prin prisma acestora, am ocazia să întâlnesc oameni. Si cred ca acest aspect definește cu adevărat rolul meu de profesionist; cred că întâlnirea dintre mine și omul de lângă mine este adevărata valoare a muncii pe care o fac. Având la baza două formari în psihoterapie integrativă de tip relațională, am învățat că relația este cea care vindecă, interacțiunea dintre mine și celălalt fiind un spațiu de redobândire a ceea ce am pierdut pe parcursul dezvoltării noastre.

În aceasta aventură a explorării inter-umane, m-am redescoperit, am învățat să mă cunosc şi să ţin cont de ceea ce sunt cu adevărat, dar mai ales am învățat să pot ajuta alți oameni să experimenteze același proces. În peregrinările mele formative, am întâlnim multe teorii care definesc omul, la fel de multe filosofii despre a fi în lume, însă ceea ce m-a ajutat să îmi definesc stilul terapeutic este să iau de la fiecare ceea ce se potrivește valorilor mele.

Astfel, în lucrul meu cu copii, am pornit de la teoriile comportamentale şi cognitive, le-am experimentat îndeosebi în lucrul cu copii cu dizabilități şi am văzut că intervențiile specifice sunt utile în anumite arii ale vieții micuților, însă mi-au limitat contactul real cu sinele autentic al copilului.

Am continuat explorarea în zona teoriilor umaniste, care m-au ajutat să devin conștientă de importanța atenției pe care o pot acorda nevoilor copiilor, specifice vârstei şi felului lor unic de a fi. În psihoterapie individuală sau în grupuri de dezvoltare personală pe care le realizez cu ei, mă joc, le vorbesc simplu, pe înțelesul lor, iar cu ajutorul tehnicilor creative pot ajunge la zonele lor sensibile, urmând ca împreună să găsim modalități de a face față provocărilor din viața de zi cu zi.

Pornind de la experiența lucrului cu copii, pot înțelege mai bine în practica mea cu adulții- fie că este vorba de psihoterapie individuală sau de familie, psihoterapie de cuplu sau evaluare psihologică- , importanţa dezvoltării din perioada copilăriei şi modul în care această dezvoltare le-a determinat modul de a fi în viaţa adultă, cu tot ce aduce ea.

Sunt pasionată de științe şi neuro-dezvoltare şi încerc să aduc în lucrul meu cu copii şi cu adulţii rezultatele cercetărilor actuale privind dezvoltarea creierului, modul în care experiența şi relaţiile timpurii ne influenţeaza dezvoltarea, teoria ataşamentului, practica mindfulness şi tot ceea ce ne ajută să avem vieţi împlinite şi autentice.

Scriu despre mine în rolurile mele profesionale pe blogul personal www.neaguandreeacip.wordpress.com .

În plan personal, rolurile mele sunt de soţie, fiică, sora, prietenă, om iubitor de natură şi pasionat de cer si stele. De asemenea, îmi place creaţia şi o explorez cu ajutorul artelor combinate- fie că este vorba despre pictura şi desen, modelaj, plierea hârtiei sau muzica şi teatru, urmând ca ulterior să o aduc şi în munca mea.

Îmi doresc să împărtaşesc oamenilor minunile oferite de psihologie si psihoterapie, să le facilitez accesul la autoactualizare si la tot ceea ce au mai bun in interior, putând astfel să creez în jurul meu o lume mai buna și mai autentică.

Poza Anca Alina Ionescu Anca Alina Ionescu –fondatoarea programului complet de sanatate Tanar si Sanatos

Sunt Anca si de 23 si trei de ani studiez cu pasiune tot ce tine de o alimentatie si un stil de viata sanatos. Mai intai am facut-o pentru mine, pentru ca de copil imi placeau la nebunie dulciurile si mancarurile de orice fel dar nu voiam sa traiesc cu consencintele -supraponderalitate, comentariile rautacioase ale colegilor, respingerea de catre baieti si nu in ultimul rand o serie de boli cauzate de consumul de zahar si grasime in exces. Dupa ce am ajuns sa gasesc raspunsul la intrebarile: Cum sa ma alimentez sanatos? Cum sa-mi mentin greutatea ideala printr-o alimentatie sanatoasa? si Cum sa arat si sa ma simt cel mai bine fara sa ma imbolnavesc nici macar o zi? iar rezultatele au inceput sa se vada am inceput sa primesc intrebari de la prieteni si cunoscuti despre ce mananc si cum am ajuns la rezultatele pe care le am.

Atunci am realizat ca, prin experienta mea si cu ajutorul cunostintelor pe care le-am acumulat in toti acesti ani, pot ajuta si alti oameni sa isi mentina sanatatea si greutatea ideala, sa aiba energie si sa se bucure de viata intr-un mod sanatos, fara a se priva de dulciuri si mancaruri delicioase.Drept urmare am luat decizia de a fonda programul complet pentru sanatate Tanar si Sanatos, program prin care imi propun sa ajut cu informatii, ateliere practice precum si dulciuri si mancaruri sanatoase la comanda pe toti cei care isi doresc sa inceapa un stil de viata mai sanatos si care isi doresc sa ramana tineri si sanatosi.

Dupa ce am inceput sa lucrez cu adultii, in special mamici, am realizat ca pentru a avea copii sanatosi si hraniti corespunzator este necesar ca stilul de viata sanatos sa inceapa de la la cea mai frageda varsta. Drept rezultat am conceput atelierele de decorat prajituri sanatoase pentru copii, unde transmit copiilor, intr-un limbaj simplu si pe intelesul lor informatii despre motivele pentru care parintii nu le permit sa consume toate dulciurile pe care si le doresc, despre alternativa sanatoasa la dulciurile din comert si despre ingredientele 100% naturale si sanatoase pe care le folosesc in aceste dulciuri. In cadrul atelierului pregatim impreuna coca pentru prajitura, iar mai apoi ei isi vor folosi creativitatea pentru a crea si a decora prajiturelele dupa imaginatie si dorinta fiecaruia. Nu vom uita insa nici partea cea mai placuta, cea de degustare 🙂 Iar la sfarsitul atelierului copii pot manca prajiturile create sau le pot lua acasa.

Mai multe informatii despre programul Tanar si Sanatos gasiti pe http://tanarsisanatos.ro/site/ iar pentru sfaturi practice pentru o viata sanatoasa descarcati ghidul gratuit pe care l-am scris de aici: http://tanarsisanatos.ro/descarca/

Picture12 Bianca Gainus – Profesor de arte&design

Abosolventa a Liceului Pedagogic Alexandria (dubla specializare), am studiat Comunicare si Publicitate in cadrul Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Pedagogia Artei la Universitatea de Arte Bucuresti, cochetand cu acest domeniu am invatat sa gandesc creativ si colorat.

Intre timp, mi s-a facut dor de copii iar de peste 8 ani am ramas cu ei, jucandu-ne de-a culorile. Colaborez cu mai multe gradinite private iar prin atelierul ,,Coloreaza Copilaria”, am imprietenit culori si copii, am organizat expozitii, ba chiar am inventat cu totii culori si lumi noi.

Hai si tu cu noi!

 

poza-nicoletaRusu Nicoleta – Actrita/Initiatoare si coordonatoare “Tepusele”

Inițiatoarea și coordonatoarea asociaţiei Tăpuşele

Absolventă a Academiei de Arte, Facultatea de Teatru şi Film, secţia Actorie din Chişinău  și actor profesionist la Teatrul Ion Creangă din București, Nicoleta a jucat numeroase roluri dedicate celor mici.

Pe scena Teatrului Ion Creangă, o puteți urmări în spectacole precum “Războiul bucatelor”, “Cartea junglei”, “Inimă rece”, “Când jucăriile spun pa!”, “Alb şi Negru” şi “Dulapul cu vise”.

Persoană veselă și creativă, Nicoleta, s-a simțit mereu atrasă de activitățile destinate copiilor foarte mici, de conceptual de educație timpurie. În acest sens, a participat la o serie de workshopuri  în Belgia şi Germania, în vederea specializări în domeniul realizării de producţii teatrale destinate categoriei de vârstă 0-6 ani și nu numai.

10462776_810981705601453_6394640068303745689_n Alexandra Dragomir – Passion Catalyst Coach

Sunt o femeie care dupa cinci ani de voluntariat, doi ani de coordonare a departamentului de HR, experienta de fondator a unei agentii de promovare si functii cu nume frumoase mi-am permis sa accept ca vocatia mea este coaching-ul.

Aceasta calatorie a inceput in 2007. Acum timpul meu este investit in formare – instruire permanenta, sedinte individuale/ grup de coaching, programe creative( ex: atelier de creatie, poveste prin fotografie, daruind povesti) si o viata personala echilibrata.

Merg pe longboard, pictez, dansez salsa si bachata, sustin training-uri, merg la cursuri de actorie, prin coaching sustin oamenii sa-si atinga potentialul si sa traiasca o viata potrivita pentru ei, din cand in cand imi iau o pauza si ma intorc la casa parinteasca din Prahova, scriu povesti, zambesc din tot sufletul meu, iubesc muntele, construiesc povesti prin fotografie, citesc, ma provoc, ma bucur sa vad cum atelierul de creatie tot calatoreste si imi ofer libertatea sa ma joc.

Eu cred ca meritam o viata de poveste. Tot ce fac eu acum este sa-mi traiesc povestea si sa-i asist pe cei din jurul meu sa se bucure de povestea lor.

Site:http://alexandradragomir.wordpress.com/

 

DSC_0219 (2)Mihaela Dinu – Trainer Asociatia pentru Comunicare Nonviolenta/Comunicare Empatica

Sunt Mihaela si iubesc. Iubesc copiii, oamenii, viata. Sunt recunoscatoare pentru viata mea si cel mai important pentru mine este ca am descoperit cine sunt. Propriul meu erou!

Cred in oameni si comunitati. Cred in puterea educatiei prin iubire, cel mai puternic instrument in descoperirea potentialului uman, si crearea unei lumi in care ne dorim sa locuim.Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

“ I have come not to teach you but to love you, the love itself is the teacher.”

Cred ca toti suntem buni, blanzi si inteligenti. Dar uneori uitam asta si ne pierdem. Si avem nevoie de cineva sau ceva care sa ne ajute sa ne regasim. “Sa iubim si sa fim” consider ca sunt cele mai valoroase, daca nu singurele lucruri pe care ar trebui sa-i invatam pe copii. Si sa le lasam timp in spatiul asta creat sa se descopere, sa creasca si sa se dezvolte liber.

Sunt trainer acreditat ANC si sustin ateliere pe Comunicare Empatica pentru adulti. Sunt membru al consiliului director in Asociatia Pentru Comunicare Nonviolenta www.nonviolenta.org unde sustin si atelierele de practica. Am participat la diverse cursuri in comunicare empatica dintre care: Getting started in NVC, Integrating NVC, Medierea conflictelor la copii, Living NVC.

Sunt pasionata de dezvoltare personala si lucrez cu mine de 5 ani. Am facut coaching, mentorat, consiliere biografica, theta healing, constelatii familiale din postura de client. Am citit, participat si organizat cursuri , ateliere si conferinte de dezvoltare personala, fiind mai interesata de relatiile interumane si comunicare interpersonala.

Eu consider ca darul cel mai de pret cu care m-am nascut este acela de a iubi oamenii si de a vedea frumusete oriunde. Consider ca in “ a fi umani “sta puterea si darul nostru cel mai de pret. Esenta de a fi oameni e constituita , in opinia mea, din: iubire, compasiune, colaborare.

Am lucrat ca asistent educator atat in sistemul Waldorf cat si Montessori. Am citit despre ambele, fiind preocupata de educatie si noi forme de predare, de lucru cu copiii.

Am petrecut timp cu copiii, am pregatit activitati si cel mai important, ne-am jucat.

Acum scriu cu daruire pe blogul http://educatiacopilului.wordpress.com/, pe care l-am creat ca urmare a responsabilitatii asumata prin iubire, pentru educatia, dezvoltarea si cresterea copiilor intr-un mod armonios, care sa tina cont de unicitatea, sentimentele si nevoile fiecarui copil in parte.

De asemenea incurajez ascultarea empatica practicata in fiecare moment , ca mod de viata. https://www.facebook.com/AscultareEmpatica

Consider ca este instrumental esential al comunicarii empatice si chiar un mod natural si eficient de invatare, dezvoltare si constientizare.

Cred ca suntem o mare familie. Ceea ce facem sau ce nu facem ne influenteaza atat la nivel individual cat si ca intreg. Puterea noastra si realizarile noastre tin de calitatea de a fi umani.

p1 Roxana Draganoiu – Matematica pentru copii

Ma numesc Roxana Draganoiu, am 36 de ani si am absolvit Facultatea de Automatica si Calculatoare, UPB.

Am 12 ani experienta de predare a matematicii si programarii prin cursuri si meditatii, la nivel de scoala, liceu si facultate. Sunt totodata si inventatoarea metodei DigiMathArt, care este o metoda de predare a matematicii prin intermediul programarii si a graficii computerizate, cu nenumarate beneficii in dezvoltarea inteligentei adolescentilor.

11214071_1600923223524564_8671290020430540752_n (2) Octavia Manofu – Yoga pentru copii / Limba Germana

Ma numesc Octavia si înainte de toate sunt mama. Am absolvit Liceul Pedagogic din Sibiu profil invățător-educator, și pe o perioada de 5 ani mi-am concentrat atenția asupra copiilor, lucrând ca educatoare intr-o gradinita cu predare in limba germana. Anul trecut am hotărât sa plec în Thailanda, sa ma certific ca profesor Yoga pentru copii, sa aduc acea bucurie cu care copiii învață, se joaca, se distrează și în Romania; iar de atunci predau Yoga pentru copii.

Am început sa învăț limba germana de la gradinita și am continuat restul scolii în aceasta limba grea, dar frumoasa.  La orele de germana folosesc metode interactive, jocuri de recunoaștere și multe materiale distractive. Copiii sunt la vârsta la care au nevoie sa invete jucându-se, astfel mai întâi trebuie sa se simtă liberi și confortabili, ca apoi sa asimileze.

DSC_90482-01 Lucia Radu-Simota – Trainer/Grafician/Antreprenor

Sunt Lucia Radu-Simota, mama, trainer, grafician si antreprenor, cu experienta de 10 ani in dezvoltarea de programe de educatie nonformala pentru adulti si copii, in domenii precum managementul de proiect, arta digitala, competente digitale de utilizare calculator si internet, formare de formatori si antreprenoriat.

De cand am devenit mama am inceput sa simt mult mai profund diferentele existente intre nevoile si dorintele copiilor si oferta educationala existenta pe piata, atat cu privire la continut, cat si cu privire la metode.

Astfel, dezvolt acum programe educationale pentru copii, menite sa ii ajute sa faca conexiunile intre notiunile predate in scoala si realitatea de zi cu zi, intre dorinte, asteptari, nevoi si posibilitati reale, pentru a ii pregati pentru viata. Domeniile mele preferate sunt antreprenoriatul si arta digitala, dar pregatesc si alte surprize in cadrul www.learninghub.ro.

Scriu cu pasiune pe mamicaautentica.wordpress.com despre realitatile vietii de mama, de femeie, despre copii si despre tot ceea ce ma pasioneaza si cred ca ar fi util si pentru altii, si, dupa cum vedeti, sunt foarte ancorata in realitate, intrucat consider ca numai intelegand realitatea, o putem transforma in vis.

131027-101049-A0028_2-01 Dan Radu-Simota – Programator/Inginer de sisteme informatice

Ma numesc Dan Radu-Simota si iubesc cu pasiune matematica, fizica si informatica. Primul program pe calculator l-am scris in clasa a V-a multumita profesoarei de informatica, care ne-a spus ca daca mai vrem sa ne jucam trebuie sa invatam sa ne facem singuri jocurile.

Matematica si fizica le-am invatat de la tatal meu care mi le-a prezentat intotdeauna intr-o forma de joaca. De aici am invatat ca intodeauna conteaza mai mult prezentarea informatiilor in idei simple, inteligibile si sunt mult mai importante conexiunile logice decat invatatul pe de rost.

Am peste 13 de ani de predare a infromaticii, de la copii mici pana la adulti si in momentul actual sunt programator si inginer de sisteme informatice, practic aikido si imi place foarte mult sa merg pe munte.

Cred cu pasiune ca visatorii sunt cei care imping limitele lumii cat mai departe, simt ca nu exista nu pot – ci doar nu am descoperit inca cum.

Sunt trainer in www.learninghub.ro.