Atelierul de creatie

 

Atelierul de creatie 

Atelierul de creatie este locul de joaca al oamenilor mari si mici unde coaching-ul, pictura si jocul se imbina in mod armonios. Este ca un spatiu sacru care a pasit cu blandete in viata noastra in februarie 2014. Un spatiu in care suntem primiti cu bratele deschise. Aici gasim raspusurile potrivite intr-un mod atat de simplu, prin joaca, pictura si coaching.

La atelierul de creatie ai voie sa gresesti, sa uiti ca „trebuie” sa mai vindeci lucruri la tine, sa uiti ca “trebuie” sa inveti, sa incepi sa vezi viata dintr-o perspectiva mult mai colorata, sa aduci creativitatea in viata ta si sa o lasi sa se exprime liber in toate domeniile importante, sa exprimi clar cine esti tu cu adevarat si sa accepti toate culorile fiintei tale.

Atelierul de creatie, in colaborarea cu Free School are trei directii:

  1. Atelier de creatie pentru cei mici
  2. Atelier de creatie pentru parinti
  3. Atelier de creatie pentru cei mici alaturi de parintii lor

 

Atelierul de creatie a fost deja testat in gradinite, companii si in cadrul intalnirilor periodice. Acest nou concept a functionat pana in prezent pentru 146 de oameni ,dintre care 48% au devenit participanti fideli ai atelierului de creatie.

Atelierul de creatie are la baza principii de antrenare a creativitatii intr-un mod alternativ. In plus, foloseste si instrumente de coaching adaptate, iar joaca este principalul instrument prin care sunt prezentate toate momentele din atelierul de creatie.

 

  1. Atelierul de creatie pentru cei mici- Intalnirile celui mic cu lumea culorilor. Prin arta, coaching si joaca cel mic invata sa-si exprime liber sentimentele, invatam alternativ despre emotii, stari, sentimente si descoperim ca este minunat sa fim diferiti si sa ne exprimam diferit si descoperim prin joaca lucruri despre lumea inconjuratoare. Cu ajutorul culorilor construim povesti educationale si il ajutam pe cel mic sa se descopere in ritmul lui. Aici copilul are sansa sa invete cat de minunat este sa se exprime si sa-si construiasca o identitate personala.

 

  1. Atelierul de creatie pentru parinti- Intalnirile celor mari cu lumea culorilor. Prin arta, coaching si joaca cei mari descopera cine sunt ei cu adevarat si cat de minunat este ca noi, parintii, nu suntem perfecti. In timpul atelierului abordam teme de interes pentru parinti si prin arta, coaching si joaca descoperim raspunsurile potrivite pentru provocarile noastre. Oamenii mari au nevoie sa reinvete sa se joace. Intalnirile atelierului de creatie construiesc o comunitate de parinti preocupati de rezolvarea creativa a provocarilor de zi cu zi.

 

  1. Atelierul de creatie pentru cei mici alaturi de parintii lor- Intalnirile celor mari si celor mici cu lumea culorilor. Prin arta, coaching si joaca aducem parintii mai aproape de ai lor copilasi. Este minunat cand vezi la joaca o echipa. Este fain cand vezi parinti care inteleg prin arta de ce copilul lor simte nevoia ca din cand in cand sa planga si sa se izoleze. Atelierul de creatie construieste prin joaca o echipa formata din copil si parinte. Descoperim impreuna bucuria jocului si o folosim in viata de zi cu zi. Hai la joaca omule mare! Copilul tau o sa fie primul sustinator.

 

Durata: depinde de varianta aleasa

Varsta: 3 ani +

Pret: Atelier de creatie pentru cei mici – 45 lei/atelier

          Atelier de creatie pentru parinti – 45 lei/atelier

          Atelier de creatie pentru cei mici alaturi de parintii lor – 65 lei/atelier

10462776_810981705601453_6394640068303745689_n Alexandra Dragomir – Passion Catalyst Coach

[CONTACT_FORM_TO_EMAIL id=”2″]