Atelier de ORIGAMI

 

Atelier de ORIGAMI

In cadrului unui atelier de origami vom exersa impreuna arta plierii hartiei. Originara din Japonia si veche de sute de ani, origami ne ofera o calea catre relaxare si socializare, dar si o modalitate de a ne antrena mintea .

Cui se adreseaza atelierul?

Atelierul se adreseaza atat copiilor, cat si adultilor din viata lor- fie ca sunt parinti, bunici sau prieteni.

 Ce vom face in cadrul atelierului?

Vom incepe prin a ne cunoaste, apoi vom cunoaste cateva idei de baza ale acestei minunate arte a plierii hartiei. Vom realiza la inceput figurine simple, urmand ca odata cu exersarea tehnicii sa mergem catre realizarea unor obiecte mai complexe. Toate acestea vor fi insotite de voie buna, rasete, ocazia de a face greseli si de a le repara, intr-un mediu liber.

De ce sa participam la atelier?

Origami este o arta si ca orice arta ne permite sa realizam un act de creatie, care aduce satisfactie si incredere in propriile abilitati. Copiilor le stimuleaza exersarea abilitatilor motrice, dar si atentia, creativitatea, rabdarea si gandirea. Parintilor le ofera ocazia de a experimenta relaxarea si practicarea unei activitati cu rezultat imediat. Iar impreuna familia are ocazia de a colabora si de a petrece momente placute unii cu ceilalti.

Program si costuri

Atelierele vor fi in numar de 5, cu frecventa de 1 atelier pe saptamana, iar durata unui atelier este de 50-60 minute.

Costul unui atelier este de 50 lei.

Numarul de participanti este de 6-8 persoane.

 

Materialele sunt incluse in pretul de participare, iar obiectele realizate vor fi luate acasa.