Atelier de decorat prajituri sanatoase pentru copii

 

Atelier de decorat prajituri sanatoase pentru copii.

Carui copil nu ii plac dulciurile? Insa de cele mai multe ori dulciurile clasice sunt facute cu zahar, faina alba si grasimi nesanatoase, care toate aduc doar calorii goale si nocive in corpul copilului. Dar exista solutie: dulciurile fara zahar, fara faina alba, fara grasimi saturate si fara foc, facute doar din ingrediente 100% naturale si neprocesate termic. Aceste dulciuri contin o multitudine de vitamine, minerale si enzime (caci ele nu au fost distruse prin procesare industriala si preparare termica) ce acopera atat nevoile nutritionale ale copilului cat si nevoia de ceva dulce.

In cadrul acestui atelier copii invata, printr-un limbaj simplu si pe intelesul lor, despre ingredientele sanatoase si cele nesanatoase care se afla in dulciuri si ce efecte au fiecare dintre acestea asupra corpului si starii lor de sanatate, invata ca exista dulciuri delicioase dar si sanatoase in acelasi timp si toate acestea in timp ce se distreaza folosindu-si creativitatea si imaginatia pentru a crea si decora cele mai haioase prajiturele care au existat vreodata.

Copii invata toate aceste informatii in timp ce pregatim impreuna coca pentru prajitura, iar cand aceasta este gata ei isi vor folosi creativitatea si o multitutine de ingrediente 100% naturale si sanatoase pentru a crea si a decora prajiturelele dupa imaginatie si dorinta fiecaruia. Nu vom uita insa nici partea cea mai placuta, cea de degustare J Iar la sfarsitul atelierului copii pot manca prajiturile create sau le pot lua acasa.

BONUS: Parintii care lasa adresa de e-mail primesc reteta de prajitura pentru a o pregati si acasa copilului.

Durata: 1 h

Varsta: 4 ani +

Pret: 45/atelier

 

Poza Anca Alina Ionescu Anca Alina Ionescu –fondatoarea programului complet de sanatate Tanar si Sanatos

Bomboane pentru copii

CE5 CE6

[CONTACT_FORM_TO_EMAIL id=”2″]