Atelier de creatie pentru parinti

 

Atelier de creatie pentru parinti

Atelierul de creatie este locul de joaca al oamenilor mari si mici. Imbinam pictura, materialele creative, coaching-ul si jocul pentru ca participantii sa gaseasca raspunsurile potrivite pentru provocarile care apar in viata lor sau pur si simplu pentru a se relaxa si a contrui in mod natural o punte de legatura intre corp, minte si suflet.

Prin arta, coaching si joaca se obtin rezultate concrete in cele mai importante domenii din viata noastra: sanatate, educatie, relationare, cariera, spiritualitate, finante si contributie sociala.

Atelierul construieste un mediu propice pentru o mai buna autocunoastere, imbunatatirea aptitudinilor de comunicare si relationare, diminuarea stresului si realizarea schimbarilor comportamentale pozitive si de durata.

Atelierul a prins viata in februarie 2014 si de atunci tot calatoreste. Dupa mai bine de 40 de ateliere in Bucuresti a hotarat sa calatoreasca si in Ploiesti si Brasov. Atelierului ii plac oamenii creativi si a hotarat sa poposeasca si pe taramul lui Free School.

 

Ei bine, atelierul are sa-ti mai spuna ceva:

  • Cu ajutorul culorilor si tu poti intinde o punte fermecata( de comunicare) intre minte, corp si suflet.
  • Stai linistit, omule mare, caci pentru a participa la atelier nu ai nevoie de talent la desen, ci pur si simplu ai nevoie sa-ti dai voie sa te joci.
  • Cu blandete, construim un spatiu de poveste in care tu te relaxezi si te simti in siguranta. Imbinam coaching-ul, arta, muzica si joaca de copil.
  • Arta este o forma de exprimare naturala, relaxanta si plina de sens prin care gasesti raspunsurile mari in lucruri aparent mici. Ai cam uitat de la o vreme să te bucuri de ea?
  • La carte zice ca “arta ajuta oamenii sa isi rezolve conflicte si probleme, dezvolta abilitati, te ajuta sa-ti gestionezi comportamentele, reduce stresul, creste increderea in sine si constientizarea. “ Art Therapy Association. Eu zic simplu…meritam un spatiu de joaca si pentru oameni mari.

Hai la joaca omule mare! Copilul tau are nevoie de un parinte care din cand in cand sa stie si cum sa se joace.

La final, creatia, emotiile, starea de bine le iei cu tine acasa ca sa iti aminteasca faptul ca uneori raspunsurile sunt la indemana doar ca le cautam mult prea mult in teorii sofisticate.

Costul unui atelier este 50 RON/parinte. Lunar organizam o intalnire la care cei mici pot participa gratuit.

Durata atelier: 3 ore. Frecventa este de un atelier pe săptămână( miercuri de la ora 19:00)

Aici ai revista atelierului, iar aici gasesti cateva dintre povestile prin fotografie ale atelierului( pentru a vedea care este atmosfera din timpul atelierelor).

[CONTACT_FORM_TO_EMAIL id=”2″]